Skip to main content

Santa Run Zevenbergen geprolongeerd

30 november 2015

Santa Run Zevenbergen wegens succes geprolongeerd.

De Rotaryclub Zevenbergen e.o organiseert op zaterdag 19 december  de derde Rotary Santa Run. Honderden grote en kleine, oude en jonge, dikke en dunne kerstmannen-en vrouwen met of zonder hond kleuren die dag de straten van het centrum van Zevenbergen rood. De Rotaryclub Zevenbergen organiseert deze Santarun om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar is De Dierenploeg met een mooie cheque verrast, dit jaar is de opbrengst bestemd voor de stichting Wensdroom Moerdijk. Het centrale punt van deze Santa Run is de tent "Living in a box"op het Oostelijk Haventracé.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 Does Fitness verzorgt een aanstekelijke warming-up en "opper Kerstman Henk den Ridder"zorgt voor de motivatie en de juiste stemming.

14.30 Start Santarun. De lengte van het parcours is 3,5 kilometer met de start en finish in het centrum van Zevenbergen bij de tent van Living in a Box. De deelnemers doen net zoals afgelopen jaar tijdens een korte stop de Kinderboerderij aan, alwaar gezorgd wordt voor muziek en wat lekkers.

Uiteraard zijn de vrijwilligers van de Kinderboerderij gaarne bereid om voor dit goede doel de bekertjes te vullen met chocolademelk of Gluhwein en lekkere kerstkransjes uit te delen. Wij hopen op een mooie opbrengst voor het goede doel.

Contactgegevens:

Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1
4761 NX Zevenbergen

0168-335227
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook