logo

Het bestuur van de Kinderboerderij gaat proberen de boerderij weer gedeeltelijk te openen! Voorlopig is De Dierenploeg nog gesloten tot 15 juli.

Wij  hebben te maken met de regelgeving van het RIVM, de gemeente en de Vereniging Stads en Kinderboerderijen.

Die regels zijn streng; het gaat om uw en onze gezondheid; afstand houden enz. Om toch te kunnen genieten van onze boerderij en de waterontdekplek proberen we in de zomervakantie weer enkele dagen per week open te gaan. Voorlopig alleen buiten. De schuur zal gesloten zijn en toiletbezoek is uitgesloten! 

U, als bezoeker van de website, bent geïnteresseerd in de Kinderboerderij.  Misschien dat U of iemand in uw omgeving er iets voor voelt om zo nu en dan als surveillant op de kinderboerderij mee te draaien?

Reageren kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

I v.m. het coronavirus is de kinderboerderij voorlopig tot 1 juni gesloten. 

Lees meer: sluiting kb

I.v.m. het corona virus vragen wij u onze kinderboerderij, als u hoest, kucht of snottert, niet te bezoeken om eventuele verspreiding te voorkomen.
Wij zullen u moeten vragen de kinderboerderij te verlaten als wij deze verschijnselen waarnemen.

Het bestuur

Lees meer: virus t en a

Lees meer: Nieuw kippenhok bij de 7 Schakels.

Nieuw kippenhok bij de 7 Schakels.

Het feestkrantje dat half december 2019 is uitgebracht door Hans Vonk en Mario Mensen van Media-zaken is een groot succes geworden en heeft tot resultaat gehad dat er bij de dependance van de 7 Schakels een prachtig nieuw kippenhok staat.

 Lees meer: 25 jaar De Dierenploeg

Lees meer: 25 jaar De Dierenploeg

 

25 jaar De Dierenploeg

Zaterdagmiddag 28 december 2019 vierde kinderboerderij De Dierenploeg haar 25 jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan werden 2 nieuwe informatieborden onthuld door wethouder Brummans en de nieuwe interim voorzitter Peer Cox. Deze borden geven informatie over zonne-energie en hemelwater, onderdelen van het project ‘Waterbewust en klimaatbestendig’.
Poppenkastvoorstellingen, schminken en oliebollen zorgden voor een geslaagde feestelijke middag.

 Lees meer: 25 jaar De Dierenploeg

Subcategorieën

9 maart:

Start expositie Een vijver vol geheimen. Voor de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen. op woensdagmiddeag en zondagmiddag is de expositie geopend voor het publiek.

Medio maart:

Uitreiken van moestuinzaden aan de scholen die zich bij het MEC gemeld hebben.

29 maart:

Zomertijd. De openingstijden zijn vanaf dan weer van 14.00u-17.00u. Die dag wordt ook het Kinetic Wheel onthuld.

17 mei:

Kinderboerderijendag

 

 

 

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227