logo

Lees meer: gesloten tot 10 feb

Lees meer: Helaas. Weer gesloten

 Hartverwarmend

 

Lees meer: Hartverwarmend

 

 

Gisteren werden we verrast door de pop-upwinkel met een donatie van €250! De pop-upwinkel is een samenwerkingsverband van de 3 kerken op de markt.
Gebruikte goederen worden hier verkocht door de werkgroep: ``Hartverwarmend Actief`` De dagopbrengst gaat naar goede doelen en nu was de kinderboerderij dat!

Lees meer: Weer open 20 november

Lees meer: Rabo Clubsupport 2020

 

Het bestuur van Kinderboerderij De Dierenploeg is heel blij met alle stemmen van leden van de Rabobank tijdens de Rabo ClubSupport actie. In totaal heeft deze actie voor de Kinderboerderij € 648,17 opgeleverd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

9 maart:

Start expositie Een vijver vol geheimen. Voor de groepen 1 t/m 4 van de basisscholen. op woensdagmiddeag en zondagmiddag is de expositie geopend voor het publiek.

Medio maart:

Uitreiken van moestuinzaden aan de scholen die zich bij het MEC gemeld hebben.

29 maart:

Zomertijd. De openingstijden zijn vanaf dan weer van 14.00u-17.00u. Die dag wordt ook het Kinetic Wheel onthuld.

17 mei:

Kinderboerderijendag

 

 

 

Nieuwe dieren

Regelmatig sterft er een dier op de kinderboerderij. Soms een schaap, dan weer een geit of een konijn maar dat is de natuur. Dieren mogen bij ons oud worden en uiteindelijk dood gaan!
Wij zorgen ook geleidelijk voor aanvulling. Begin dit jaar kwam er een chinchillavrouwtje bij en dat werd heel gezellig in de kooi want intussen hebben we 2 jonge chinchilla`s. Ook de volière werd aangevuld met mooie grote groene Catharinaparkieten. En Janneke is er bij gekomen: een prachtig bruin Toggenburger ( Zwitsers )geitje.
Verder zijn er recentelijk 2 konijnen en cavia`s bijgekomen. Dit kan een behoorlijke strijd veroorzaken maar uiteindelijk komt het goed.

 

 

 

 

 

       

 

 

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227