logo

De Henk Klein Award

Deze award wordt uitgereikt aan centra voor natuur-, millieu- en duurzaamheidseducatie die samenwerking zoeken met bewoners, ondernemers, organisaties, onderwijs op een actueel thema. Wilt u meer lezen over deze award en de inzending van Moerdijk klik dan hier.

 

 

Lees meer: Opbrengst statiegeldbonnen

  

Expositie

De expositie deur dicht, licht uit is vanaf 1 oktober elke zondagmiddag te bezoeken tijdens openingstijden van de kinderboerderij.

 

Werelddierendag

Op zondag 7 oktober houden we van 13.30 tot 16.30 op de kinderboerderij weer onze jaarlijkse Werelddierendag, een dag voor kinderen, hun ouders en grootouders. Natuurlijk zijn we die dag extra aardig voor de dieren maar ook de kinderen vergeten wij niet. Er staat een draaimolen op het terrein, een springkussen, een poffertjeskraam, er zijn diverse kinderspelletjes, er zijn 4 grimeuses die van de kinderhoofdjes de mooiste dierenhoofdjes maken. Er is ook nog een mevrouw die laat zien wat je een hond allemaal kunt leren. Dit is om 14.30 en om 15.30. Er zijn pony`s om op te rijden en een echte huifkar. De entrée is 2.50 en daar krijg je veel voor!. Bovendien staat op de zolder de expositie: deur dicht, licht uit………..een tentoonstelling voor de onderbouw over kleuters en duurzaamheid.

 

Buiten-BSO de Struintuin:

Vanaf 1 september 2018 is de kinderboerderij de vertrekplek van de buiten-BSO van Kindercentra DE ROEF.

Veel kinderen worden na schooltijd opgevangen door De Roef en verblijven dan in de school of op het plein. Nu, met de mogelijkheid

van een buiten BSO op onze kinderboerderij,  gaan de kinderen die zich aangemeld hebben drie dagen per week naar buiten de natuur in met een Stint. Dit is een elektrisch aangedreven bolderkar waar 10 kinderen in vervoerd kunnen worden.

 

Lees meer: Buiten BSO De Struintuin

Met de stint op pad. Soms op ontdekkingstocht in de waterontdekplek.

 

Lees meer: Buiten BSO De Struintuin

 

Subcategorieën

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227