logo

Giften

Uw gift is van harte welkom!

Kinderboerderij De Dierenploeg wordt gesubsidieerd door de Gemeente Moerdijk voor de voeding en verzorging van de dieren en onderhoud van de opstallen. Om alle activiteiten en extra aanschaffingen te kunnen bekostigen is uw steun van harte welkom.

Als u ons wilt steunen dan kunt u een bedrag over maken op rekeningnummer NL80 Rabo 0315964766 . Stichting Kinderboerderij Zevenbergen.

 

 

Kinderboerderij de Dierenploeg is een ANBI instelling. Schenkingen zijn fiscaal aftrekbaar. Zie ANBI

 

De Borg-Club-Spaaractie 2.0 heeft voor De Dierenploeg € 26,68 opgeleverd.

 Ook in het nieuwe seizoen kunt u weer sparen voor onze kinderboerderij bij de Borgh.

 

folder

 

Sponsoring door de personeelsvereniging van de vrijwillige brandweer Zevenbergen.

Maandag 5 januari werden we uitgenodigd door de Personeelsvereniging van de vrijwillige brandweer uit Zevenbergen.Zij hadden een Kerstbingo met verloting gehouden voor de leden van de PV.De opbrengst € 300,00 is bestemd voor de Kinderboerderij en daar zijn wij uiteraard zeer blij mee.
We gaan dit geld gebruiken voor een nieuw klimrek voor de geiten. Hiervoor zijn een aantal voorbeelden gemaakt door de O&O groep van het Technasium van het Markland College.De voorbeelden staan op de zolder van de kinderboerderij uitgestald op 1 na die met de open dag gebruikt wordt.Wij danken de leden van PV voor de sponsoring en nodigen ze allemaal uit t.z.t. naar het speeltuig voor de geiten te komen kijken.

 WP 20150105 013

 

Leuk idee

Je  viert je 70ste verjaardag en ach wat moet je dan nog vragen aan je visite als cadeau. De jarige mijnheer Louis de Winter kwam met het ludieke idee om een  doos neer te zetten  waarin de visite een bedrag kon deponeren voor de Kinderboerderij. Het was een succes en de De Dierenploeg is met de opbrengst hartstikke blij. Goed idee doet goed volgen.

Bedankt mijnheer  Louis.

doos

 

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227