logo

Degoes

Lees meer: Degoes 

Wij zijn 3 Degoe vrouwtjes en wonen sinds kort op de kinderboerderij. Wij zitten in een mooie kooi waar we genoeg ruimte hebben.In de kooi kunnen wij spelen,maar ons ook verstoppen.Wij zijn nieuwsgierig en hebben het overdag druk met het klauteren in onze kooi.Kom gauw maar eens naar ons kijken op de kinderboerderij.

Lees meer: Degoes

Jopie

Lees meer: Jopie 

Ik ben JOPIE de ezel, ik ben samen met mijn vriendinnetje Cheyenne op de kinderboerderij komen wonen. Wij zijn onafscheidelijk, ik wil nooit alleen in de wei staan, als het wel eens gebeurt dan ga ik heel hard balken.`s avonds staan we ook samen op stal in de boerderij.FREDDIE staat dan naast ons in de andere stal.

Lees meer: Jopie

Cheyenne

Lees meer: Cheyenne

Ik ben CHEYENNE een SHETLAND PONY, ik ben hier samen met mijn vriendje JOPIE, de ezel ,op de kinderboerderij komen wonen. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik word elke week heerlijk geborsteld door meisjes die speciaal voor mij naar de kinderboerderij komen.Ook maken zij wel eens een wandelingetje met mij.

Lees meer: Cheyenne

Gerbils

Lees meer: Gerbils

Een Gerbil ( een andere naam is woestijnrat, springmuis of renmuis ) is een knaagdiertje hier ver vandaan, nl. uit de woestijnen van Mongolie en Afrika. Een Gerbil is een dag-en nachtdiertje ( anders dan een hamster die overdag slaapt). Een Gerbil is meestal actief met gangen graven en daarom zie je ze niet altijd. Ze worden gemiddeld zo`n 5 jaar oud.                                                   

 

 

 

 

Lees meer: Gerbils

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227