logo

Tamme rat

Lees meer: Tamme rat

Wij zijn 3 tamme ratjes  en wonen sinds kort op de kinderboerderij.  Wij moeten nog wennen  daarom verstoppen wij ons snel. Maar als we eenmaal gewend zijn dan laten we ons aan jullie zien. Kom maar gauw eens kijken.

                                                                                                   

Lees meer: Tamme rat

Teuntje

Lees meer: Teuntje

Mag ik me even voorstellen: ik ben TEUNTJE. Ik ben een MINIVARKEN. Ik ben op 23 februari 2003 geboren en ik ben als biggetje gekomen op de kinderboerderij, helemaal uit Friesland!

 

Lees meer: Teuntje

Schapen

Lees meer: Schapen 

Hallo, wij zijn de SCHAPEN van de kinderboerderij. Als je naar ons komt kijken, zul je zien dat we niet allemaal hetzelfde zijn. We hebben een hele dikke wollen vacht, dat is in de winter lekker warm. In de zomer is die wol te warm, dan worden we geschoren of geknipt.

Lees meer: Schapen

 Freddie

Lees meer: Freddie 

Mijn naam is FREDDIE. Ik ben een SHETLAND PONY. Ik vind het heerlijk om buiten te lopen. 's avonds sta ik graag op stal. Ik ben wel klein van stuk maar ik ben héél sterk. Dit komt omdat ik normaal leef in een omgeving met veel rotsen.Sinds een jaar heb ik er een vriendje (ezel Jopie) en een vriendinnetje, pony (Cheyenne) bij.

Lees meer: Freddie

Geiten

Lees meer: Geitjes 

Wij zijn de GEITEN van de kinderboerderij. Je mag bij ons in de wei en als je rustig loopt kun je ons aaien. Neem geen eten mee want wij geiten zijn gulzig en proberen dat eten af te pakken en dan gaan we met onze voorpoten tegen je aan staan of knabbelen aan je kleren. Natuurlijk geldt dit voor alle dieren op de kinderboerderij. Dus NIET VOEREN! Wij krijgen 's morgens allemaal brokjes en hooi van onze verzorgsters.

Lees meer: Geitjes

 

Contactgegevens:


Kinderboerderij De Dierenploeg
Vlimmeren 1

Zevenbergen

T | 0168-335227